Birthday & Group Outings

Frequently Asked Party Questions

Vad gör vi om det regnar?


När vi planerar er dag kollar vi alltid upp en plan B på val av plats om det skulle regna. Detta kan vara i lokalen eller någon fin plats under tak i närheten. Det går också bra att fotografera under paraply. Det blir otroligt charmiga bilder!
Om vi vill att du stannar längre tid än bokat?


Det gör jag gärna! Jag stannar i max 3 timmar extra och då debiterar jag 2500:- i timmen. Detta läggs sedan på på slutfakturan. Vi pratar såklart om detta tillsammans, jag stannar aldrig längre utan er önskan eller att vi har pratat om det innan!
Tar du med dig mat eller ska vi ordna något?


Vid bokning utav mina 2 större paket önskar jag någon enkel varm mat under kvällen. Personalmaten funkar perfekt för detta. Tidsmässigt passar det bäst att äta när ni själva äter. Jag fotograferar allt men i lite mindre omfattning under middagen då det är trevligare för era gäster. Jag gör mitt bästa för att fånga alla tal men förbehåller mig rätten att inte hinna med alla under tex. matpaus eller toalettbesök.
Vad gör vi om du blir sjuk?


Detta hoppas vi verkligen inte och det har aldrig hänt hitills. Om det motförmodan skulle hända är det ingen fara. Jag har flera komeptenta fotografkollegor som isåfall kan hoppa in.

45 Fern Avenue
Amesbury, MA 01913

(978) 388-5525

©2019 by Cider HIll Farm.

Proudly created by Roback Web Design

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram

Please leave pets at home

Thank you!